Wymagania edukacyjne na rok szkolny 2017/2018
🙄
Technik żywienia i usług gastronomicznych, Technik usług fryzjerskich, Technik hotelarstwa, Technik logistyk, Technik obsługi turystycznej, Technik przemysłu mody, Technik technologii odzieży
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Branżowa Szkoła
Archiwum
Przedmioty ogólnokształcące - Branżowa Szkoła
Przedmioty ogólnokształcące - Technikum oraz Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Biologia
Przedmiotowy system oceniania z biologii
Chemia
klasa III Technik Technologii Odzieży
klasa II Technik Usług Fryzjerskich i klasa II Technik Technologii Odzieży
klasa III Technik Usług Fryzjerskich
klasa IV Technik Usług Fryzjerskich
klasy I – IV technikum oraz klasa 1 ZSZ
To jest chemia zakres podstawowy: – klasy I Technikum oraz klasy I ZSZ
Przedmiotowy system oceniania z chemii
Fizyka
Geografia
Zakres podstawowy klasy pierwsze technikum oraz zasadniczej szkoły zawodowej
Zakres rozszerzony klasa: II Log, II Hot/TOT
Zakres rozszerzony klasa: III Log, III Hot/TOT
Historia, WOS
HISTORIA – klasy : 2 K, 2 K/C ZSZ
HISTORIA – klasy : I TŻ/TF, I TŻ, I HOT/TOT,I LOG
HISTORIA – zakres rozszerzony klasa II TE
HISTORIA – klasy : III TE/FR, III LOG, III HOT/TOT, III TŻ/TO, III TŻ
Język angielski
klasy I technikum, poziom podstawowy
klasy II technikum, poziom podstawowy
klasy III technikum, poziom podstawowy
klasa I HOT/TOT (poziom rozszerzony)
klasa II HOT/TOT (poziom rozszerzony)
klasa III HOT/TOT (poziom rozszerzony)
klasa IV HOT/TOT (poziom rozszerzony)
Język angielski ZSZ
Język niemiecki
DLA KLAS : III HOT/TOT, III LOG, III TE
Język niemiecki ZSZ
Język francuski
klasy I – III technikum, poziom podstawowy
Język polski
Klasa I, II, III, IV TECHNIKUM
Język polski ZSZ
Matematyka
PRZEDMIOTOWY SYSTEM OCENIANIA MATEMATYKA
Kształcenie w zakresie podstawowym. Klasa 1
Kształcenie w zakresie podstawowym. Klasa 2
Kształcenie w zakresie podstawowym. Klasa 3
Kształcenie w zakresie podstawowym. Klasa 4
Kształcenie w zakresie rozszerzonym. Klasa 3
Kształcenie w zakresie rozszerzonym. Klasa 4
Matematyka ZSZ
Matematyka w zasadniczej szkole zawodowej
Informatyka
Informatyka rozszerzona
Religia
Technikum i ZSZ według programu „Żyć, aby wierzyć i kochać”
Wychowanie fizyczne
Przedmioty zawodowe - Technikum
Technik ekonomista
Działalność gospodarcza i jej podstawy prawne – klasa: II TE
Rachunkowość i analiza finansowa – klasa: III
Rachunkowość i analiza finansowa – klasa: IV TE
Postawy prawne i zasady prowadzenia ksiąg handlowych – klasa: II TE
Planowanie, sprawozdawczość i analiza ekonomiczna – klasa: III
Planowanie, sprawozdawczość i analiza ekonomiczna – klasa: II TE
PRACOWNIA RACHUNKOWOŚCI I ANALIZY FINANSOWEJ – klasa: III
PRACOWNIA RACHUNKOWOŚCI I ANALIZY FINANSOWEJ – klasa: IV
Pracownia techniki biurowej – klasa: II TE
Język angielski zawodowy – klasa III gr1
Język angielski zawodowy – klasa III gr2
Język angielski zawodowy – klasa IV gr1
Język angielski zawodowy – klasa IV gr2
Technik hotelarstwa
Podstawy hotelarstwa – klasa I Hot
Pracownia hotelarstwa – klasa II Hot
Organizacja recepcji – klasa: II
Pracownia informatyczna w hotelarstwie – klasa: II
Marketing w hotelarstwie – klasa II Hot
Marketing w hotelarstwie – klasa III Hot
Podstawy działalności gospodarczej w hotelarstwie – klasa II Hot
Język angielski zawodowy- klasy IV
Technik logistyk
Laboratorium Planowania Logistycznego
Logistyka w Jednostkach Gospodarczych i Administracyjnych
Logistyka w Procesach Produkcji
Zapasy i magazynowanie – klasa I
Logistyka w procesach produkcji – klasa I
Logistyka zaopatrzenia i produkcji – klasa II
Logistyka zaopatrzenia i produkcji – klasa II
Obsługa Jednostek Zewnętrznych
Planowanie Przepływów Zasobów i Informacji
Planowanie logistyczne – klasa IV
Planowanie produkcji i dystrybucji
Planowanie produkcji i dystrybucji – klasa II
Procesy transportowe – klasa II
Procesy transportowe – klasa III
Przedsiębiorstwo logistyczne w gospodarce rynkowej – klasa I
Przedsiębiorstwo logistyczne w gospodarce rynkowej – klasa II
Systemy informatyczne w procesach logistycznych
Systemy informatyczne w procesach logistycznych – klasa III
Usługi transportowo – spedycyjne
Usługi transportowo – spedycyjne – klasa III
Usługi transportowo spedycyjne – klasa II
Logistyka zaopatrzenia i produkcji – klasa II
Planowanie produkcji i dystrybucji – klasa II
Procesy transportowe w logistyce – klasa II
Usługi transportowo – spedycyjne – klasa II
Usługi transportowo – spedycyjne – klasa III
Zapasy i magazynowanie – klasa I
Język angielski zawodowy w zawodzie technik logistyk – klasa III
Technik obsługi turystycznej
Geografia turystyczna – klasa I
Geografia turystyczna – klasa II
Geografia turystyczna – klasa III
Podstawy działalności gospodarczej w turystyce – klasa II
Podstawy działalności gospodarczej w turystyce – klasa III
Organizacja imprez turystycznych – klasa I
Organizacja imprez turystycznych – klasa II
Organizacja imprez turystycznych – klasa IV
Organizacja imprez i usług turystycznych – klasy III i IV
Obsługa turystyczna – klasa II
Obsługa turystyczna – klasy III i IV
Pracownia turystyki – klasy III i IV
Obsługa informatyczna w obsłudze turystycznej – klasa II
Obsługa informatyczna w turystyce – klasy III i IV
Pracownia obsługi turystycznej – klasy III i IV
Marketing usług turystycznych – klasa II
Marketing usług turystycznych – kasa III
Informacja turystyczna – klasa III
Organizacja pracy służby pięter – klasa III
Organizacja pracy służby pięter – klasa IV
Język angielski zawodowy w zawodzie technik obsługi turystycznej – klasa II
Język angielski zawodowy w zawodzie technik obsługi turystycznej – klasa III
Technik przemysłu mody
Konstrukcja i modelowanie form odzieży – klasa I
Konstrukcja i modelowanie form odzieży – klasa III
Konstrukcja i modelowanie form odzieży – klasa IV
Materiałoznawstwo odzieżowe – klasa I
Materiałoznawstwo odzieżowe – klasa III
Nowoczesne technologie w przemyśle modowym – klasa III
Projektowanie i stylizacja ubiorów – klasa I
Pracownia fryzjerstwa – klasa IV
Techniki konfekcjonowania odzieży – klasa III
Techniki konfekcjonowania odzieży – klasa IV
Technologie wyrobów odzieżowych – klasa III
Technologie wyrobów odzieżowych – klasa IV
Technologie wytwarzania wyrobów odzieżowych – klasa I
Wykonywanie wyrobów odzieżowych – klasa I
Technik technologii odzieży
Działalność gospodarcza w przemyśle odzieżowym – klasa II
Konstrukcja i modelowanie odzieży – klasa II
Konstrukcja i modelowanie odzieży – klasa III
Materiałoznawstwo odzieżowe – klasa II
Materiałoznawstwo odzieżowe – klasa III
Techniki konfekcjonowania odzieży – klasa II
Techniki konfekcjonowania odzieży – klasa III
Technologie wyrobów odzieżowych – klasa II
Technologie wyrobów odzieżowych – klasa III
Język angielski zawodowy w zawodzie technik technologii odzieży – klasa II
Technik usług fryzjerskich
Podstawy fryzjerstwa – klasa I
Techniki fryzjerskie – klasa I
Techniki fryzjerskie – klasa II
Techniki fryzjerskie – klasa III
Procesy fryzjerskie i stylizacja fryzur – klasa I
Organizacja salonu fryzjerskiego – klasa III
Pracownia fryzjerska – klasa II i III
Pracownia fryzjerska – klasa IV
Wizualizacja we fryzjerstwie – klasa II
Wizualizacja wizerunku – klasa II
Wizualizacja wizerunku – klasa IV
Język angielski zawodowy – klasa IV
Pracownia projektowania fryzur – klasa IV
Projektowanie i kreowanie wizerunku – klasa IV
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Podstawy przedsiębiorczości – klasa I
Towaroznawstwo z technologią gastronomiczną – klasa I
Działalność gospodarcza w gastronomii – klasa II
Działalność gospodarcza w gastronomii – klasa III
Działalność gospodarcza w gastronomii – klasa IV
Pracownia obsługi konsumenta – klasa III
Pracownia obsługi konsumenta – klasa IV
Technologia gastronomiczna – klasa II
Towaroznawstwo z technologią gastronomiczną – klasa III
Usługi gastronomiczne – Klasa III
Usługi gastronomiczne – Klasa IV
Język angielski zawodowy w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych – klasa II
Język angielski zawodowy w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych – klasa III
Język angielski zawodowy – klasa IV
Pracownia Planowania Żywienia i Produkcji Gastronomicznej – Klasa: III
Przedmioty zawodowe - Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Zasadnicza Szkoła Zawodowa – cukiernik
Gospodarka magazynowa – Klasa: I
Technika w produkcji cukierniczej – Klasa: I
Technika w produkcji cukierniczej – Klasa: II
Technologie produkcji cukierniczej – Klasa: I
Technologie produkcji cukierniczej – Klasa: II
Technologie produkcji cukierniczej – Klasa: III
Procesy produkcji wyrobów cukierniczych – Klasa: II
Procesy produkcji wyrobów cukierniczych – Klasa: III
Zasadnicza Szkoła Zawodowa – kucharz
Pracownia Gastronomiczna – Klasa: 1
Pracownia Gastronomiczna – Klasa: 1 K ZSZ
Pracownia Gastronomiczna – Klasa: 2 K ZSZ
Pracownia Gastronomiczna – Klasa: 3 K ZSZ
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem – Klasa: 2 K ZSZ
Działalność gospodarcza w gastronomii– Klasa 2 zawód: kucharz
Działalność gospodarcza w gastronomii – Klasa 3k ZSZ
Język angielski zawodowy w zawodzie kucharz – Klasa 3k ZSZ
Zasadnicza Szkoła Zawodowa – fryzjer
Przedmiotowy system oceniania w Pracowni Fryzjerskiej – kl. 2TF, 3TF
Przedmiotowy system oceniania – kl. 3F
PRZEDMIOTOWY SYSTEM OCENIANIA PRAZ WYMAGANIA EDUKACYJNE – PODSTAWY FRYZJERSTWA – kl. 3F
PODSTAWY FRYZJERSTWA – Klasa: I F/C